Ditt Bohuslän – mitt i Bohuslän Hafsten Resort är en av de mest populära fritidsanläggningarna i Bohuslän. Med fantastisk utsikt över havet och de omgivande öarna, två direkt angränsande stränder och massor av kul i och utanför området – för alla åldrar – är det ingen överraskning. Du hittar semesterorten Hafsten mellan Göteborg och Strömstad, strax väster om Uddevalla.

En aktiv semester (för den som vill) Med en mängd olika aktiviteter och inte mindre än två privata stränder har Hafsten Resort alltid något att göra. Anläggningen har en campingplats och flera stugor samt tre restauranger, varav en är öppen året runt. Det finns en butik och ett nybyggt pool område med 4 pooler och en 86m lång vattenrutschbana. Andra faciliteter du kan njuta av och använda här inkluderar ett mini spa med bubbelpool, bastu och avkoppling, äventyrs golf, tennis, bard kvällar, vattenskoter, trampbåtar, kanot uthyrning, 900 meter långa rutschbanor, klätterväggar och ridning.

Du kan också andas ut om du gillar att promenera i skog och natur. Om inte Bohusläns vackra klippor räckte, finns det också vackra vandringsleder och gott om natursköna platser runt omkring. Närmaste stad är Uddevalla, som tar cirka 25 minuter med bil. Det är en mysig stad med shopping, kaféer och nattliv. Nordens Ark Zoo kan nås med bil på cirka 40 minuter. Efterfrågan på boende på Hafsten Resorts kan ibland vara stor, så säkra din plats i förväg.

Faciliteter

✅ Anpassat för rörelsehindrade

✅ Ledarledda barnaktiviteter

✅ Café

✅ Lekplats

✅ Frukostservering

✅ Pool

✅ Hundar välkomna

✅ Restaurang med fullständiga rättigheter

✅ Kabel-TV/Satellit-TV

✅ Servicebutik

✅ Kiosk

✅ Skötrum för spädbarn

✅ Konferensmöjligheter

✅ Strand och bad

✅ Kreditkort accepteras

✅ Wifi / Trådlöst internet

Boende

✅ Hotellrum

✅ Husbil

✅ Husvagn

✅ Stuga

✅ Tält

✅ Antal tomter 370

✅ Antal stugor 57

✅ Säsongstomter 150