Den 7-11 september arrangeras återigen Nordens största mässa för alla som älskar camping livet ELMIA 2022 . Under visningen är showroomet fullsatt av utställare som presenterar de senaste nyheterna och du har chansen att få en tjuvtitta på nästa års modeller av förtält från Isabella. Vi kommer att ha aktiviteter för olika åldersgrupper som workshops, danser och aktiviteter för barn.

Mässcampingbiljetter

I campingbiljetten ingår entré för 2 vuxna och 2 barn (7-15 år, barn 0-6 år har fri entré). Samtliga platser är utan el.

Biljettyp 1, område 1, gäller onsdag-söndag, 1.550 SEK – Slutsålt
Max 2 campingbiljetter per kund. I priset ingår campingavgift och entréband till mässan onsdag-söndag för 2 vuxna och 2 barn samt aktiviteter på mässområdet. 

Biljettyp 1A, område 1, gäller onsdag-fredag, 900 SEK – Slutsålt
Max 2 campingbiljetter per kund. I priset ingår campingavgift och entréband till mässan onsdag-fredag för 2 vuxna och 2 barn samt aktiviteter på mässområdet. Utcheckning sker fredag, senast kl 09.30.

Biljettyp 1B. område 1, gäller fredag-söndag, 1.250 SEK – Slutsålt  
Max 2 campingbiljetter per kund. I priset ingår campingavgift och entréband till mässan fredag-söndag för 2 vuxna och 2 barn samt aktiviteter på mässområdet. Incheckning sker tidigast kl 13.00 på fredagen.

Biljettyp 2, område 2, gäller onsdag-söndag, 1.150 SEK
Max 2 campingbiljetter per kund. I priset ingår campingavgift och entréband till mässan onsdag-söndag för 2 vuxna och 2 barn samt aktiviteter på mässområdet. Platserna är sluttande.

Entrébiljetter 

Entrébiljetten gäller för vald dag, kontrollera noga att du har köpt biljett för rätt dag. Köper du en flerdagsbiljett gäller den onsdag-söndag. Alla aktiviteter under mässans öppettider ingår. För flerdagsbiljetter ingår även kvällsaktiviteter.

Endagsbiljett vuxen, 175 SEK
Endagsbiljett barn 7-15 år, 65 SEK

Barn 0-6 år, fri entré

Flerdagarsbiljett vuxen 395 SEK
Flerdagsbiljett barn 7-15 år 150 SEK
Barn 0-6 år, fri entré

Samtliga priser är inklusive moms.

Här under hittar du länkar till bokningen.

Biljettpriser https://www.elmia.se/husvagn/for-besokare/biljetter/
Mässcampingpriser https://www.elmia.se/husvagn/for-besokare/masscamping/masscampingpriser/
Frågor och svar https://www.elmia.se/husvagn/for-besokare/masscamping/fragor-och-svar/