1962 köpte Inga och Göran Bohlin Grebbestad Camping av Adolf W. Tretom och mycket har hänt sedan dess. Grebbestad camping blev större, ett pensionat byggdes och Grebbestad Camping döptes om till GrebbestadFjorden – turist- och konferensanläggning. Lördagen den 21 maj bjuder vi in ​​dig att delta i roliga aktiviteter, mat och många tävlingar.

Aktiviteter kalender Grebbestadfjorden 60år

Kl. 10:00-17:00 Tipspromenad
Tar dig tillbaka till den aktuella frågan från början. Du kan gå 10:00 när som helst under dagen. Alla som deltar i Tipspromenaden har chans att vinna ett mycket fint pris!

Kl. 11:00-12:00 Femkamp
Samla ihop ett lag och var med i vår femkamp. Vi har satt ihop fem olika grenar, vissa väljer ni en från laget att göra och vissa gör ni tillsammans. Skrattfest utlovas! Max 5 personer i varje lag och ert lag anmäler ni till info@grebbestadfjorden.com, senast onsdag 18e maj. Alla lag som deltar tävlar mot varandra, det segrande laget vinner en natt på PensionatFjorden.

Från kl. 12:00 till ca 18:00 Fjordens öppnar. Jonas Sand lagar en storslagen grillbuffé dagen till ära.

Kl. 13:00-14:00 Invigning med tal från Micke och Lillian
Lillian har varit med på campingen sedan hennes föräldrar köpte den och Micke är uppväxt på campingen. De hälsar alla välkomna och delar med sig av sina bästa historier från alla år på GrebbestadFjorden. 

Kl. 14:00- 16:00 Barnaktivitet
Alla barn får vara med och måla av GrebbestadFjordens jubileumslogga under dagen. Barnen som deltar får behålla sina tygpåsar efteråt. 

Kl. 15:00-18:00 Bilträff med 60-tals bilar
Har du en bil från 60-talet du vill visa upp? Varmt välkommen att göra detta mellan kl.15 och 18 under vårt jubileum. Meddela ditt deltagande till oss på info@grebbestadfjorden.com. Bilträffen hålls ute på vår parkering.

Kl. 16:00-17:00 Vem får upp ett tält snabbast?
Förtälten har kommit långt sedan 60-talet, men även idag kan det ibland vara en riktig utmaning att sätta upp förtält. Hur snabbt tror du att du kan sätta upp ett tält och öppna det igen? Vi utmanar dig att ta reda på den här timmen! Gå till plats 125, bredvid receptionen, och anta utmaningen. I vår Jungmansstuga vinner den snabbaste personen en natt!

Kl. 17:00-18:00 Avslutning
Vi avslutar dagen och bjuder på tårta och några avslutande ord från Micke och Lillian. Vinnarna från dagens alla tävlingar presenteras också. 

Under hela dagen kan ni även
Under dagen kan man även vara med och tävla om en natt i vår Svit med 2-rätters middag på Storm Restaurang & Biograf genom att besvara en fråga som ni finner på plats under dagen.

Utanför fjorden ska vi även ställa upp en husvagn från 60-talet som visar hur det såg ut för 60 år sedan när Inga och Göran tog över Grebbestad Camping.