Dethleffs Just Go är en av de nya husbilsmodellerna som kommer 2022, och den beskrivs som en attraktiv husbil för pengarna. Letar du efter din första husbil? Då kan Dethleffs nybörjarhusbil Dethleffs Just Go vara ett bra val för dig. Detta är en serie prisvärda nya husbilar med hög kvalitet och resevänlig utrustning. Baserat på Ford Transit-basen kommer den nya modellen att debutera hos olika Dethleff-återförsäljare i maj 2022. Den halvintegrerade husbilen Just Go kännetecknas av ett attraktivt pris-prestanda-förhållande, oavsett om det är en basmodell med mycket basutrustning eller en modell med utrustningspaketet Comfort. Just Go är från den populära nybörjarserien Just, om än med vissa funktionsskillnader. Just Go har en anpassad T-formad huva med en snygg nydesignad bakgrundsbelyst ramp bak.

Dethleffs nya Just Go

Just Go erbjuder tre olika planlösningar och två enhetsvarianter. T 6815 EB är kortare, med enkelsäng och L-format kök. T 7055 är en längre modell tillgänglig som enkelsäng (T 7055 EB) eller höj- och sänkbar queen size-säng som standard och lounge sittset (T 7055 DBL). Båda våningarna har badrum med separata duschar. Inredningen kombinerar ljusa träytor med strukturerade väggytor för en grå filtlook, snygga takskåpsluckor med mörkgrå handtag och funktionell soft-close-teknik. För att göra valet av utrustning enklare för nybörjare, erbjuder Just Go bara en explicit mängd extra utrustning. Utöver basutrustningen erbjuder Comfort-paketet ytterligare utrustning som regnsensor och luftkonditioneringssystem, fönster i huven och framdörrarna i hytten, ombyggnadsmöjligheter från enkel till dubbel och den speciella interiörvarianten Salerno.

Vintercampare kan välja vinterkomfortpaket som kraftfullare motor, elektrisk golvvärme, solceller och en elektrisk takbädd ovanför sittdelen.

Dethleffs nya Just Go med Queensbädd
Dethleffs nya Just Go köks delen.
Dethleffs Just Go Planlösning