Ge dig själv lite välförtjänt uppmärksamhet och besök en frisörsalong i Stenungsund som erbjuder både avslappning och skönhet. Staden är hem till flera framstående frisörsalonger och barberare med års erfarenhet.

Du kan enkelt förboka ditt besök online eller utnyttja möjligheten till drop-in.

Studio Kalufs

Studio Kalufs är inte bara en plats för klassiska frisörbehandlingar. Här kan du även unna dig massage och akupunktur. Med ett team av noggranna och pålitliga frisörer och barberare, är du i goda händer för att få den perfekta frisyren. Studio Kalufs är dessutom din go-to för bröllopsförberedelser som uppsättningar och färgbehandlingar.

Studio Tess & Company

Studio Tess & Company på Ängsvägen 7 erbjuder ett brett utbud av frisör- och massagebehandlingar till attraktiva priser. Denna mysiga salong välkomnar kunder av alla åldrar och kön, och strävar efter att möta alla önskemål och behov.

Aqua Hår

Aqua Hår på Västra Köpmansgatan 12 är platsen för dig som söker det senaste inom hårvård. Förutom professionella hårbehandlingar kan du även köpa med dig kvalitetsprodukter hem. Njut av en stund i salongens bekväma stolar och låt expertisen ta hand om ditt hår.

Salong Ellie

Salong Ellie erbjuder en blandning av traditionella och moderna frisörbehandlingar. Oavsett om du är ute efter en ny klippning, färgning eller vill ge ditt hår en djupgående vård, är detta rätt plats. Salongen bär också ett utbud av kända varumärken som Matrix och Id Hair.

Dessa frisörsalonger i Stenungsund står redo att välkomna dig med öppna armar och expertis. Boka ditt nästa besök och låt dig skämmas bort av några av de bästa i branschen.