Upplev camping med kvalitet


Hos Mr Fritid får du tillgång till allt som behövs för en perfekt camping upplevelse. Vårt breda sortiment sträcker sig från tält och tillbehör, markiser, utrustning specifikt för husvagnar och husbilar till detaljerad campinginredning. Vi står för modern utrustning av högsta kvalitet.

Mr Fritid: Din nätbaserade campingpartner


Vår vision på Mr Fritid är att vara din mest betrodda onlinecampingbutik. Genom att erbjuda produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser, siktar vi på att ständigt ha de senaste produkterna tillgängliga för dig. Din beställning skickas snabbt och levereras direkt till ditt valda mottagningsställe.

Utforska vårt omfattande sortiment:

  • Förtält och deras tillbehör
  • Varierade tält och tillbehör
  • Bekväma campingmöbler
  • Väsentliga reservdelar

En produkt för varje campingäventyr


Vare sig du reser med husvagn, bor i husbil eller föredrar traditionell tältning, har Mr Fritid rätt utrustning för dig. Vi förstår nyanserna i campinglivet och erbjuder produkter som uppfyller alla dina önskemål, vare sig det är minimalistiskt eller lyxigt.

Besök vår kvalitetsbutik


Genom åren har vi på Mr Fritid engagerat oss i att erbjuda den mest innovativa campingutrustningen. Vår butik är därför ett måste för alla campingentusiaster. Upplev vårt brett sortiment med spännande produkter från de största märkena som Reimo.

Förverkliga din campingvision


Camping kan ta många former – cykelsemester med tält, roadtrip med husvagn eller en helg vid havet i en husbil. Vad alla dessa har gemensamt är friheten och njutningen av naturen. Mr Fritid strävar efter att erbjuda produkter som förhöjer din campingupplevelse.

Välj rätt tält och utrustning


Tältets storlek spelar roll. Hos Mr Fritid kan du finna en rad olika tält, anpassade efter dina specifika behov.

Utrustning för din husbil eller husvagn


Oavsett om du föredrar husbil eller husvagn har Mr Fritid utrustningen som matchar dina krav. Från markiser till förtält och mer, vi har det du söker.

Högkvalitativa campingmöbler


Sitt, ät och koppla av med vårt utbud av kvalitetsmöbler och utrustning. Komfort och funktionalitet är kärnan i vårt sortiment.

Upplev den tekniska sidan av camping


Förutom bekväma campingmöbler erbjuder Mr Fritid tekniska lösningar för din husvagn. Utforska produkter från märken som Truma, Dometic och flera andra.

Allt för ditt campingbehov med Mr Fritid


Camping är en passion och på Mr Fritid kan du hitta all utrustning och tillbehör som behövs. Utforska vår hemsida för hela vårt sortiment och tveka inte att kontakta oss vid frågor.