Fördelar med Flexibilitet och Rymlighet

Isabella Commodore Coast med ett djup på 3meter är en förtältsmodell som kombinerar elegans med praktikalitet, vilket gör den till en favorit bland både säsongscampare och de som ofta är på resande fot. Med ett generöst djup på tre meter och tre olika stativtyper att välja mellan, erbjuder detta förtält en anpassningsbar lösning som passar alla campingbehov.

Ett Ljusinsläpp som Förvandlar

Commodore Coast är utrustat med stora, panelindelade panoramafönster som förvandlar förtältet till ett ljust och inbjudande vardagsrum. Det naturliga ljusinsläppet skapar en öppen atmosfär som förbättrar campingupplevelsen. Dessutom bidrar myggnätsfönstren med folieklaff i båda gavlarna och den centrala toppventilationen till ett optimalt inomhusklimat, vilket gör det enkelt att hålla förtältet fräscht och ventilerat.

Inspirerat av Nordisk Natur

Commodore Coast är en del av stilkonceptet Coast, vilket innebär att designen är inspirerad av den nordiska naturens lugn och skönhet. Förtältets dämpade färger och naturliga toner skapar en harmonisk miljö som gör att du kan koppla av och njuta av omgivningarna.

Allt Du Behöver ingår

Isabella Commodore Coast levereras med en omfattande uppsättning standardtillbehör, vilket säkerställer att du har allt du behöver för en bekväm och bekymmersfri campingupplevelse. Detta inkluderar gardinsatsen Collage Sand (Dawn) och Cube Creme (Coast), verandastång, understycke, hjulhuskappa, FixOn, Typhoon stormlinor, tältsäck, stativ- och pinnpåse samt en pinnupptagare. Dessa tillbehör är noggrant utvalda för att komplettera förtältets funktionalitet och estetik.

Isabella Commodore Coast erbjuder en kombination av stil och funktionalitet som är svår att överträffa. Med sitt ljusa inre, robusta konstruktion och harmoniska design är detta förtält det perfekta valet för den som vill uppleva camping på bästa sätt.