Det är i förtältet du spenderar mest tid när du campar, det är både ditt vardagsrum, matsal och mycket mer. Därför är det viktigt att du väljer den förtält som passar dig och dina behov. I Isabellas serie av förtält hittar du både markiser anpassade för fast livslängd, lätta rese tält och luft tält samt specialdesignade tält för speciella husvagnar. Isabellas förtält är en garanti för kvalitet, och har testats och testats i mer än 60 år av glada campare.

Isabella A-måtts tält 2022

Isabella Ambassadör Dawn

Isabella Ambassador-modellen har mer än 30 år bakom sig och är det ultimata rese tältet i A-mått, det är lätt att sätta upp och har låg vikt. Tältet har myggnäts fönster i både gbale och är tillverkat i Isacryl som säkerställer ett bra inomhusklimat. Isabella Ambassador Dawn har stora panel delade panoramafönster i fronten. Ambassador är en del av Isabellas stilkoncept Dawn som har en mild och dämpad färg attityd som är inspirerad av det disiga morgon landskapet. Ambassador finns med antingen Zinox stålstänger eller CarbonX lättvikts stänger. 

Djup: 2,5 meter

Isabella Commodore Dawn / North

Här får du en fusion av den klassiska Isabella-designen och ett samtida materialanvändning. Tältet kan användas både som fast tält och för campare på språng, då du kan välja mellan 3 olika ramtyper, MegaFrame, Zinox stålram och CarbonX lättviktsram. De stora panoramafönstren, ger ett fantastiskt ljusinsläpp och gör tältet till en trevlig sällskapsyta. Det finns gott om ventilationsmöjligheter så du är garanterad ett bra och hälsosamt inomhusklimat. Isabella Commodore finns i både Dawn- och North-färgkoncepten. 

Djup: 3 meter

Isabella Penta etna

Isabella Penta Flint

Isabella Penta etna tältet är det populäraste fasta tältet, och har allt man kan önska sig, med sina 3,5 meter på djupet utan svajande mellanstång och form, utnyttjas hela utrymmet optimalt. Isabella Penta etna är tillverkad av Isacryl som låter markisen andas, och den har myggnäts fönster i båda ändar, detta ger ett optimalt inomhusklimat.  

Du kan välja mellan den starka Zinox stålramen eller den extra starka Zinox MegaFrame för extra stabilitet. MegaFrame kombinerat med extra vinter skydd gör att du kan använda din Isabella Penta etna året runt. 

Isabella Penta etna är en del av stilkonceptet Flint – en gråaktig färg attityd inspirerad av flinta som material.

Djup: 3,5 meter

Isabella Norra Capri

Isabella Capri North är det perfekta valet för rese camparen. Den är gjord av lätt akryl och är supersnabb att sätta upp och transportera. Tältet har stora myggnäts fönster som ger bra ventilation och skydd mot insekter. Alla fronter och gavlar kan fällas ner som veranda eller helt tas bort. Isabella Capri North finns med antingen zinox stålram eller den lätta kolfiber ramen.

Djup: 2,5 meter